Maraboukladdkaka

2 dl socker
2 ägg
100 g Marabou Dajm
80 g margarin
1 3/4 dl vetemjöl

Glasyr:
100 g Marabou Schweizernöt
4-5 msk vispgrädde

Vispa ägg och socker poröst.
Smält Marabou Dajm och margarinet.
Blanda ihop ovanstående väl tillsammans med mjölet.
Grädda i 175 ° i ca 20 min, längst ner i ugnen.
Låt kakan svalna.

Gör under tiden glasyren genom att smälta Marabou Schweizernöt ihop med grädden.
Lägg på glasyren över kakan.

Kladdig, chokladig och smarrig.......supergod!!!


Kommentarer
Postat av: Jennys Bror

En super go kaka som jag ska bjuda mina arbetskamrater på.



2011-02-21 @ 13:35:18
URL: http://johansrecept.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0