Emmas festkyckling
6 pers.
2 kg kycklingfilé
sås:
8 msk chilisås
6 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde
4 dl créme fraiche
4 tsk fransk dijonsenap
4 tsk dragon
2 tsk franska örter
2 tsk fransk salladskrydda
4 krm salt
2 krm svartpeppar
4 pressade vitlöksklyftor
2-3 dl riven ost
Bryn kycklingen på båda sidor med salt och peppar. Dela i mindre avlånga bitar och lägg i ugnsfast form.
Blanda såsen och häll över kycklingen. Toppa med den rivna osten.
In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter.
Servera med ris och en sallad.
Superenkel och fantastisk god i smaken, en favorit!
2 kg kycklingfilé
sås:
8 msk chilisås
6 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde
4 dl créme fraiche
4 tsk fransk dijonsenap
4 tsk dragon
2 tsk franska örter
2 tsk fransk salladskrydda
4 krm salt
2 krm svartpeppar
4 pressade vitlöksklyftor
2-3 dl riven ost
Bryn kycklingen på båda sidor med salt och peppar. Dela i mindre avlånga bitar och lägg i ugnsfast form.
Blanda såsen och häll över kycklingen. Toppa med den rivna osten.
In i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter.
Servera med ris och en sallad.
Superenkel och fantastisk god i smaken, en favorit!
Kommentarer
Postat av: FF
Jenny, utsökt kyckling blev det! Tack för senast/ Fatima
Postat av: Jenny
Tack själv! Det var himla kul att träffas! Kram Jenny.
Trackback