Varm chokladkaka med pinjenötter

2 ägg
3 dl socker
100 g smör
2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 nypa salt
100 g mandelmassa
1 dl pinjenötter

Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker fluffigt.
Rör i smält smör.
Blanda vetemjöl, vaniljsocker, kakao och salt och vänd ner det i smeten.
Rosta nötterna i en torr stekpanna.
Rör ner nötterna och riven mandelmassa i smeten.
Smörj och bröa en form med löstagbar kant, häll i smeten.
Baka kakan i ca 20 minuter, den ska vara lite kladdig i mitten.
Servera med god vaniljglass!

Så himla god med nötterna i!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

är du jenny åhlstrand? :)

2011-06-04 @ 18:38:26
Postat av: Team Brain

Nej, tyvärr... Lundström heter jag...

2012-03-10 @ 12:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0